Pozdravljeni in dobrodošli v sanjavem svetu Sanyam ceramics!Moje ime je Sanja in ustvarjam pod imenom Sanyam ceramics. Že v otroških letih sem se najraje zadrževala v dedkovi delavnici, kjer sem odkrivala čudeže materialov in orodij. Svojo kreativnost sem sproščala in izražala skozi barve, ki sem jih prenašala na papir, obkrožena z melodijo najljubše glasbe. Ta harmonična kombinacija ostaja vir navdiha in užitka v ustvarjanju še danes.  


Pot me je vodila skozi študij kadrovskih in izobraževanih sistemov, a sem vedno ostala zvesta svoji ustvarjalni duši. V vsakem obdobju svojega življenja sem iskala načine, kako izraziti svojo ustvarjalnost. Med študijem sem spoznala glino in začutila posebno vez. Je nerazdružljiva ljubezen, ki traja. Oblikovanje z glino me pomirja in popelje v stanje, kjer čas in prostor izgubita svoj pomen. Radovednost me je nenehno spodbujala k obiskovanju tečajev in raziskovanju v ateljeju. Velik del svojega časa posvečam samoraziskovanju, saj je glina živa dogodivščina, ki me nenehno navdihuje in uči sprejemanja napak, učenja ter vztrajnosti. 

Navdušenje nad oblikovanjem se izraža v raznolikih tehnikah, od oblikovanja na lončarskem vretenu do ročnega oblikovanja in uporabe kiparskih tehnik. Neprestano preizkušam meje kombiniranja različnih vrst glin z raznolikimi glazurami, pri čemer vsaka kombinacija zahteva natančno prilagajanje barvne palete glede na obliko in vrsto gline. Moja ustvarjalnost se prepleta z vsakdanjimi življenjskimi situacijami, ki me navdihujejo. Sanjarjenje in domišljija sta ključna dejavnika pri ustvarjanju, kjer se oblike in vzorci prelivajo v unikatne izdelke. Vsak kos, ki nastane izpod mojih rok, nosi zgodbo, napolnjeno z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, kar ga naredi izjemno privlačnega in uporabnega v vsakem domu. Moja najgloblja želja je, da bi izdelki Sanyam ceramics razširili toplino in radost v čim več domov po vsem svetu.